Wie zijn wij

Het kantoor in Middelburg is gevestigd aan de rand van het centrum. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn u graag van dienst om uw financiële vragen te beantwoorden. Het is ons streven om u met een goed gevoel terug laten kijken op het adviestraject.

Ons kantoor is hét adres voor al uw financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk, onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Dit begint bij een gesprek om zicht te krijgen op uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Wij gaan op zoek naar de best passende oplossing

Wanneer wij u adviseren over een financieel product, dan onderzoeken onze adviseurs eerst of een product van één van de door ons geselecteerde aanbieders voldoet aan uw wensen. Mocht er binnen de selectie geen geschikte aanbieder aanwezig is, dan kunnen wij breder op de markt naar financiële producten zoeken.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Ons team
Functie
Directeur / Adviseur
Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer

"Ik heb ruim dertig jaar ervaring in de verzekeringen als adviseur. In het jaar 1999 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Binnen Corstanje Assurantiën geef ik algemene leiding aan ons bedrijf en werk ik als buitendienst adviseur voor alle diensten die wij verlenen aan onze klanten. Dit kunnen bedrijven, instellingen of particulieren zijn."

Deskundig advies die de klant gerichte oplossingen biedt

"Wij staan voor betrouwbaarheid. Ik geef graag een deskundig advies die de klant gerichte oplossingen biedt voor zijn of haar vraagstukken."

Functie
Hoofd Volmacht
De klant moet altijd op ons kunnen rekenen

"Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en in 2001 ben ik in dienst gekomen bij Corstanje Assurantiën. Tot 2009 ben ik werkzaam geweest op diverse afdelingen binnen het bedrijf. Sinds 2006 ben ik in het bezit van het diploma 'Gevolmachtigd Agent'. Samen met Martin heb ik in 2007 ons Volmachtbedrijf opgericht. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de financiële afdeling."

Wij zijn 24/7 bereikbaar

"Mijn streven is om een veelzijdige en kwalitatief goede organisatie neer te zetten.
De klant moet altijd op ons kunnen rekenen. Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar."

Functie
Hoofd Binnendienst / Adviseur
Het eerste aanspreekpunt over pensioenen en inkomensverzekeringen

"Sinds 2013 ben ik met veel plezier werkzaam bij Corstanje Assurantiën en bijbehorende kantoren. Ik ben het eerste aanspreekpunt bij vragen over pensioen en inkomensverzekeringen. Dit kan individueel en collectief zijn. Ik ben een allrounder, dus diverse vragen beantwoord ik graag."

Open, servicegericht en transparant

"Ik ben open en servicegericht. Mijn dagelijkse doel is om op een prettige en duidelijke manier de verwachtingen met klanten af te stemmen, om deze vervolgens waar te maken."

Functie
Financieel medewerker
Ik verzorg de financiële administratie voor de verschillende kantoren

"Sinds oktober 2011 ben ik werkzaam als Financieel medewerkster. Ik verzorg met name de financiële administratie van de diverse kantoren. Dit houdt in: verschillende boekhoudkundige werkzaamheden en controles, facturatie, debiteurenbeheer, prolongaties en ondersteuning personeelszaken."

Betrouwbaar, zorgvuldig en een dienstverlenende instelling

"Een financieel medewerkster is betrouwbaar, zorgvuldig en heeft een dienstverlenende instelling. Deze eigenschappen wil ik uitstralen naar al onze relaties."

Functie
Schadebehandelaar
Ik werk al meer dan dertig jaar in de financiële dienstverlening

"Al meer dan dertig jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste jaren als schadebehandelaar. Vanaf 2020 ben ik gestart als schadebehandelaar bij Corstanje Assurantiën. Ik behandel de schade vanaf het moment dat deze binnenkomt tot aan de financiële afhandeling."

Hierbij vind ik het belangrijk te doen wat je zegt en te zeggen wat je doet

"In de tussentijd probeer ik de klanten zoveel mogelijk te begeleiden in dit proces en zorg ik ervoor dat een klant zo goed en zo snel mogelijk wordt geholpen. Graag ondersteun ik de klant zo deskundig en persoonlijk mogelijk. Hierbij vind ik het belangrijk te doen wat je zegt en te zeggen wat je doet. Zo weten de klanten wat ze mogen verwachten."

Functie
Schadebehandelaar
Ik ben al 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening

Ik ben al 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste 13 jaar als schadebehandelaar. Sinds 2022 ben ik bij Corstanje Assurantiën begonnen als schadebehandelaar.

Ik help de verzekerde in het gehele schadetraject

Ik ben betrouwbaar en eerlijk en ik werk met veel plezier samen met mijn collega’s. Samen zullen wij ervoor zorgen dat de verzekerde zo goed mogelijk geholpen wordt gedurende het gehele schadetraject.

Functie
Schadebehandelaar
Ik streef naar een positieve benadering

In 2022 ben ik gestart bij Corstanje Assurantiën als schadebehandelaar. Hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan met inboedel- en opstalschades in het VvE beheer. Zo ben ik de verzekeringswereld ingerold.

Een persoonlijk contact is erg belangrijk

In een persoonlijk contact met de klant wil ik de klant het vertrouwen kunnen geven dat de schades goed worden afgehandeld. De klant moet erop kunnen vertrouwen dat beloftes worden nagekomen. Ook een schade verdient een positieve benadering!

Functie
Acceptant Volmacht
Ik ben gedreven en altijd op zoek
naar verbetering

"Mijn functie als Volmacht Acceptant bestaat uit het accepteren van verzekeringsaanvragen binnen de richtlijnen van de volmachtgevers. Daarnaast is ook het opmaken van polisdocumenten een belangrijk onderdeel van mijn werk. Het doel is om deze werkzaamheden tijdig en correct uit te voeren."

Alleen het beste is goed genoeg

"Het is een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Door mijn sport achtergrond als semi-professional triatleet ben ik erg gedreven en altijd op zoek naar verbetering tot in de kleinste details. Alleen het beste is goed genoeg."

Functie
Acceptant Volmacht
Ik heb meerdere functies uitgeoefend binnen het bedrijf

"Sinds september 2004 werk ik bij Corstanje Assurantiën. In de loop van de jaren heb ik hier meerdere functies uitgeoefend. Momenteel werk ik als Volmacht Acceptant en bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het accepteren en verwerken van polisaanvragen en wijzigingen."

Ik sta open voor vragen en opmerkingen van de klant

"In mijn werk probeer ik de klant zo nauwkeurig en volledig mogelijk van dienst te zijn. Ik sta altijd open voor vragen en opmerkingen van de klant." />

Functie
Relatiebeheerder
Ik heb met name telefonisch en schriftelijk contact met klanten

"Al jaren ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik heb lange tijd bij een assurantiekantoor en bij een bank gewerkt. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Corstanje Assurantiën als Relatiebeheerder. Ik heb met name telefonisch en schriftelijk contact met de klanten voor bestaande én nieuwe verzekeringen. Ook het maken van offertes bestaat uit mijn werkzaamheden."

Wij als tussenpersoon hebben een toegevoegde waarde

"Op een zo goed mogelijke en professionele manier klanten advies geven, dat is mijn doel. Klanten moeten het gevoel krijgen dat wij als tussenpersoon een toegevoegde waarde hebben."

Functie
Commerciële binnendienst / relatiebeheerder
Relaties kunnen altijd op mij rekenen

Ik ben sinds 1985 werkzaam in de financiële dienstverlening. In mijn functie heb ik veelvuldig en afwisselend contact met relaties en verzekeraars voor de opmaak van offertes en wijzigingen op lopende polissen.

Denk in oplossingen en niet in problemen

Ik werk graag vol enthousiasme en denk graag mee met onze relaties. Met mijn servicegerichte houding ga ik graag op zoek naar de juiste oplossing voor onze relaties en neem hierbij ook eigen initiatief indien nodig. Relaties van Corstanje kunnen op mij rekenen!

Functie
Commerciële binnendienst / relatiebeheerder
Klanten mogen van mij verwachten dat ze een eerlijk advies krijgen.

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Corstanje Assurantiën als commerciële binnendienstmedewerker. In 2000 ben ik begonnen in het bank- en verzekeringswezen, na een uitstap van een aantal jaar nu toch weer terug in het vak. Het fijne van het werken voor een tussenpersoon vind ik de lokale bereikbaarheid en de persoonlijke aanpak die we hierdoor kunnen bieden.

Ik ben vaak op zoek naar verbeteringen en probeer een stap vooruit te denken.

Mijn streven is dan ook om met een klant mee te denken in wat de behoeften, wensen en mogelijkheden zijn of zouden kunnen worden. Ook zoek ik graag naar mogelijkheden om het werk zo efficiënt mogelijk te doen, zodat de werktijd van mij en mijn collega’s zoveel mogelijk aan onze klanten besteed kan worden.

Functie
Commerciële binnendienstmedewerker
De klant kan altijd bij mij terecht

"Sinds mijn 18e ben ik werkzaam binnen de bank- en verzekeringswereld. In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het particuliere en zakelijke segment. Mijn werkzaamheden bij Corstanje Assurantiën bestaan onder andere uit het onderhouden van klantcontact, het maken van offertes en het wijzigen/actualiseren van polissen."

Nakomen wat je hebt afgesproken, dat is waar ik voor sta

"Ik vind het belangrijk dat er een vertrouwensband wordt opgebouwd met de klant, zodat zij weten dat zij altijd bij mij terecht kunnen. Het is voor mij een stukje passie om de klant te helpen met zijn verzekeringsvraagstukken."

Functie
Administratief medewerker
Ik werk voornamelijk achter de schermen

"Vanaf april 2015 ben ik werkzaam bij Corstanje Assurantiën. Ik werk voornamelijk achter de schermen. Zo verwerk ik de polissen voor zowel particulieren, ondernemers als bedrijven en onderhoud de contacten met de verzekeraars."

Ik wil kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid uitstralen

"Voor de RegioBank ben ik bij afwezigheid van collega's 'achterwacht' en ondersteun onze relatiebeheerders en adviseurs bij het uitwerken van bezoekrapporten en wijzigingen die worden doorgegeven aan verzekeraars. In al mijn functies wil ik kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid uitstralen."

Functie
Administratief medewerker
Belangrijkste is klantvriendelijkheid en servicegericht werken

"Vanaf 2020 ben ik werkzaam bij Corstanje Assurantiën als administratief medewerker. Ik zorg voor de verwerking van wijzigingen op zowel particuliere- als zakelijke verzekeringen. Zelf vind ik het belangrijk dat een klant persoonlijk wordt benaderd en de polis krijgt die bij de klant past."

Ik hou van een uitdaging!

"Ik probeer altijd het beste uit mezelf te halen en mijn deskundigheid te blijven ontwikkelen, zodat ik de klant de beste service kan blijven verlenen. Klantvriendelijkheid en servicegericht werken zijn voor mij het belangrijkste. Zo wil ik zelf ook graag benaderd worden, dus wil dit ook uitstralen naar de klant."

Functie
Adviseur Bankzaken / Relatiebeheerder Leven
Ik ben al twintig jaar werkzaam in de verzekeringsbranche

"Ik ben al twintig jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. In 2006 ben ik begonnen bij Corstanje Assurantiën. Voorheen als administratief medewerkster op onze Hypotheekafdeling en sinds 2017 werkzaam als RegioBank Filiaalmanager in Middelburg. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de verwerking van levensverzekeringen."

Zorgen dat je doet wat je belooft

"Het belangrijkste is klantvriendelijk en behulpzaam zijn naar onze klanten toe. Zodra je de klant een advies geeft moet je zorgen dat je doet wat je belooft."

Kvk nummer 22043719| WFT nummer 12011425| Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden Website by DenK Internet Solutions
Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als Facebook, YouTube of AddThis kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan onze website gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video's van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top