Wie zijn wij

Het kantoor in Middelburg is gevestigd aan de rand van het centrum. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn u graag van dienst om uw financiële vragen te beantwoorden. Het is ons streven om u met een goed gevoel terug laten kijken op het adviestraject.

Ons kantoor is hét adres voor al uw financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk, onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Dit begint bij een gesprek om zicht te krijgen op uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Wij gaan op zoek naar de best passende oplossing

Wanneer wij u adviseren over een financieel product, dan onderzoeken onze adviseurs eerst of een product van één van de door ons geselecteerde aanbieders voldoet aan uw wensen. Mocht er binnen de selectie geen geschikte aanbieder aanwezig is, dan kunnen wij breder op de markt naar financiële producten zoeken.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Ons team
Functie
Directeur / Adviseur
Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer

"Ik heb ruim dertig jaar ervaring in de verzekeringen als adviseur. In het jaar 1999 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Binnen Corstanje Assurantiën geef ik algemene leiding aan ons bedrijf en werk ik als buitendienst adviseur voor alle diensten die wij verlenen aan onze klanten. Dit kunnen bedrijven, instellingen of particulieren zijn."

Deskundig advies die de klant gerichte oplossingen biedt

"Wij staan voor betrouwbaarheid. Ik geef graag een deskundig advies die de klant gerichte oplossingen biedt voor zijn of haar vraagstukken."

Functie
Hoofd Volmacht
De klant moet altijd op ons kunnen rekenen

"Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en in 2001 ben ik in dienst gekomen bij Corstanje Assurantiën. Tot 2009 ben ik werkzaam geweest op diverse afdelingen binnen het bedrijf. Sinds 2006 ben ik in het bezit van het diploma 'Gevolmachtigd Agent'. Samen met Martin heb ik in 2007 ons Volmachtbedrijf opgericht. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de financiële afdeling."

Wij zijn 24/7 bereikbaar

"Mijn streven is om een veelzijdige en kwalitatief goede organisatie neer te zetten.
De klant moet altijd op ons kunnen rekenen. Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar."

Functie
Hoofd Binnendienst / Adviseur
Het eerste aanspreekpunt over pensioenen en inkomensverzekeringen

"Sinds 2013 ben ik met veel plezier werkzaam bij Corstanje Assurantiën en bijbehorende kantoren. Ik ben het eerste aanspreekpunt bij vragen over pensioen en inkomensverzekeringen. Dit kan individueel en collectief zijn. Ik ben een allrounder, dus diverse vragen beantwoord ik graag."

Open, servicegericht en transparant

"Ik ben een open, servicegericht en transparant mens. Mijn dagelijkse doel is om op een prettige en duidelijke manier de verwachtingen met klanten af te stemmen, om deze vervolgens waar te maken."

Functie
Financieel medewerker
Ik verzorg de financiële administratie voor de verschillende kantoren

"Sinds oktober 2011 ben ik werkzaam als Financieel medewerkster. Ik verzorg met name de financiële administratie van de diverse kantoren. Dit houdt in: verschillende boekhoudkundige werkzaamheden en controles, facturatie, debiteurenbeheer, prolongaties en ondersteuning personeelszaken."

Betrouwbaar, zorgvuldig en een dienstverlenende instelling

"Een financieel medewerkster is betrouwbaar, zorgvuldig en heeft een dienstverlenende instelling. Deze eigenschappen wil ik uitstralen naar al onze relaties."

Functie
Teamleider Hypotheken
Met een tevreden gevoel terugkijken op het adviestraject

"Na mijn studie ben ik per 1 september 2007 bij Corstanje Assurantiën gaan werken. In 2012 heb ik mijn papieren voor de huidige titel 'Erkend Financieel Adviseur' gehaald. Ik adviseer en begeleid mensen bij hun zoektocht naar de best passende hypotheekconstructie. Daarnaast adviseer ik particulieren en ondernemers in verzekeringsvraagstukken."

Ik leg moeilijke thema's uit in begrijpelijke taal

"Klanten moeten zich op hun gemak voelen en met een tevreden gevoel terugkijken op het adviestraject. Het uitleggen van moeilijke thema's in begrijpelijke taal is hierbij erg belangrijk."

Functie
Adviseur Hypotheken
We proberen de klant te ontzorgen

"Dit werk doe ik al meer dan 25 jaar. Al die jaren ben ik werkzaam geweest als Hypotheekadviseur/ Financieel adviseur. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Corstanje Assurantiën, waar mijn werkzaamheden vooral bestaan uit het adviseren en bemiddelen in hypotheken."

Ik probeer duidelijk en rustig de complexe materie uit te leggen

"Als klanten een woning willen kopen ga ik met ze in gesprek. Ik probeer duidelijk en rustig de complexe materie uit te leggen. Op deze manier proberen we de klant te ontzorgen. We regelen op de achtergrond veel zaken en kijken mee in het gehele traject."

Functie
Relatiebeheerder Hypotheken
Ik heb contact met de klanten, verzekeraars en banken

"Al zeker 19 jaar ben ik werkzaam in de verzekeringen en hypotheken. Tussen 2008 en 2016 heb ik, samen met een compagnon, een eigen assurantiekantoor gehad. Sinds 2017 werk ik bij Corstanje Assurantiën als Relatiebeheerder Hypotheken. Ik heb contact met de klanten, verzekeraars en banken. Daarnaast verwerk ik alles wat binnenkomt via e-mail, post en telefoon."

Serviceverlening aan de klant staat bovenaan de lijst

"Ik ben pas tevreden op het moment dat de klant tevreden is en als de klant begrijpt waar het over gaat. Service staat bovenaan de lijst."

Functie
Relatiebeheerder Hypotheken
De klant staat bij mij op de eerste plaats

"Al sinds 1987 ben ik werkzaam binnen de financiële dienstverlening, voornamelijk op het gebied van hypotheken en adviseren van verzekeringen. In 2020 heb ik hier mijn plek gevonden, waar servicegerichtheid hoog in het vaandel staat. Ik heb veel plezier in het contact met klanten, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen."

Een vriendelijk woord kost geen geld

"Mijn werkzaamheden zijn zeer divers, maar mijn kracht ligt vooral in de ondersteuning van klanten en (hypotheek)adviseurs. Daarbij staat de klant altijd op de 1e plaats en vind ik het belangrijk dat de klant goed geïnformeerd wordt. Daar neem ik graag de tijd voor."

Functie
Schadebehandelaar
Ik werk al meer dan dertig jaar in de financiële dienstverlening

"Al meer dan dertig jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste jaren als schadebehandelaar. Vanaf 2020 ben ik gestart als schadebehandelaar bij Corstanje Assurantiën. Ik behandel de schade vanaf het moment dat deze binnenkomt tot aan de financiële afhandeling."

Hierbij vind ik het belangrijk te doen wat je zegt en te zeggen wat je doet

"In de tussentijd probeer ik de klanten zoveel mogelijk te begeleiden in dit proces en zorg ik ervoor dat een klant zo goed en zo snel mogelijk wordt geholpen. Graag ondersteun ik de klant zo deskundig en persoonlijk mogelijk. Hierbij vind ik het belangrijk te doen wat je zegt en te zeggen wat je doet. Zo weten de klanten wat ze mogen verwachten."

Functie
Acceptant Volmacht
Ik ben gedreven en altijd op zoek
naar verbetering

"Mijn functie als Volmacht Acceptant bestaat uit het accepteren van verzekeringsaanvragen binnen de richtlijnen van de volmachtgevers. Daarnaast is ook het opmaken van polisdocumenten een belangrijk onderdeel van mijn werk. Het doel is om deze werkzaamheden tijdig en correct uit te voeren."

Alleen het beste is goed genoeg

"Het is een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Door mijn sport achtergrond als semi-professional triatleet ben ik erg gedreven en altijd op zoek naar verbetering tot in de kleinste details. Alleen het beste is goed genoeg."

Functie
Acceptant Volmacht
Ik heb meerdere functies uitgeoefend binnen het bedrijf

"Sinds september 2004 werk ik bij Corstanje Assurantiën. In de loop van de jaren heb ik hier meerdere functies uitgeoefend. Momenteel werk ik als Volmacht Acceptant en bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het accepteren en verwerken van polisaanvragen en wijzigingen."

Ik sta open voor vragen en opmerkingen van de klant

"In mijn werk probeer ik de klant zo nauwkeurig en volledig mogelijk van dienst te zijn. Ik sta altijd open voor vragen en opmerkingen van de klant."

Functie
Compliance medewerker
Ik lever graag een bijdrage aan het optimaliseren van de kwaliteit van producten en dienstverlening

"Sinds 2010 ben ik werkzaam in de verzekeringswereld en heb ik op verschillende afdelingen gewerkt. Ik werk nu een jaar als Compliance Medewerker bij Corstanje Assurantiën. In mijn functie wil ik een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Op deze manier krijgen onze adviseurs de tijd en mogelijkheid om de klant de beste service te verlenen."

Kwaliteit, soliditeit en vertrouwen mogen niet ontbreken

"Kwaliteit, soliditeit en vertrouwen zijn kernwaarden die in mijn ogen binnen een transparante organisatie niet mogen ontbreken."

Functie
Commerciële binnendienst / Relatiebeheerder
Ik streef naar service, kwaliteit en vertrouwen

"Als 19 jarige ben ik begonnen in de bank- en verzekeringswereld. Inmiddels wat jaren verder en een uitstap van een jaar, ben ik weer vol enthousiasme terug in de werkwereld waarin ik ooit gestart ben. In maart 2021 ben ik aan de slag gegaan bij Corstanje Assurantiën als commerciële binnendienst/relatiebeheerder."

Oplossingen zoeken geeft mij energie

"Ik heb op allerlei manieren contact met de klanten, verzekeraars en collega's van de andere kantoren. Nieuwe offertes, wijzigen van polissen, actualiseren van de huidige situatie. Het hoort allemaal in mijn takenpakket. Het in kaart brengen van de risico's en de daarbij mogelijke oplossingen zoeken geeft mij energie. Ik streef altijd naar service, kwaliteit en vertrouwen. Met mijn persoonlijke aandacht voor de klant weten ze dat ze altijd bij mij terecht kunnen."

Functie
Relatiebeheerder
Ik heb met name telefonisch en schriftelijk contact met klanten

"Al jaren ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik heb lange tijd bij een assurantiekantoor en bij een bank gewerkt. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Corstanje Assurantiën als Relatiebeheerder. Ik heb met name telefonisch en schriftelijk contact met de klanten voor bestaande én nieuwe verzekeringen. Ook het maken van offertes bestaat uit mijn werkzaamheden."

Wij als tussenpersoon hebben een toegevoegde waarde

"Op een zo goed mogelijke en professionele manier klanten advies geven, dat is mijn doel. Klanten moeten het gevoel krijgen dat wij als tussenpersoon een toegevoegde waarde hebben."

Functie
Commerciële binnendienstmedewerker
De klant kan altijd bij mij terecht

"Sinds mijn 18e ben ik werkzaam binnen de bank- en verzekeringswereld. In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het particuliere en zakelijke segment. Mijn werkzaamheden bij Corstanje Assurantiën bestaan onder andere uit het onderhouden van klantcontact, het maken van offertes en het wijzigen/actualiseren van polissen."

Nakomen wat je hebt afgesproken, dat is waar ik voor sta

"Ik vind het belangrijk dat er een vertrouwensband wordt opgebouwd met de klant, zodat zij weten dat zij altijd bij mij terecht kunnen. Het is voor mij een stukje passie om de klant te helpen met zijn verzekeringsvraagstukken."

Functie
Schadebehandelaar
Ik hou mij bezig met schades 

"Van 1998 tot 2016 heb ik gewerkt als schade-expert in een buitendienstfunctie. Ik heb vijf jaar in de Commerciële binnendienst gewerkt bij Corstanje Assurantiën. Sinds 2021 ben ik werkzaam op de schadeafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het telefonisch en schriftelijk contact met betrekking tot schades van zakelijke- en particuliere klanten en de via ons kantoor lopende verzekeringen."

Professioneel en eerlijk advies, daar draait
het om

"Dit alles wil ik op een vriendelijke en open wijze uitstralen naar onze klanten. Daarbij draait het om het geven van een professioneel en eerlijk advies."

Functie
Administratief medewerker
Ik werk voornamelijk achter de schermen

"Vanaf april 2015 ben ik werkzaam bij Corstanje Assurantiën. Ik werk voornamelijk achter de schermen. Zo verwerk ik de polissen voor zowel particulieren, ondernemers als bedrijven en onderhoud de contacten met de verzekeraars."

Ik wil kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid uitstralen

"Voor de RegioBank ben ik bij afwezigheid van collega's 'achterwacht' en ondersteun onze relatiebeheerders en adviseurs bij het uitwerken van bezoekrapporten en wijzigingen die worden doorgegeven aan verzekeraars. In al mijn functies wil ik kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid uitstralen."

Functie
Administratief medewerker
Belangrijkste is klantvriendelijkheid en servicegericht werken

"Vanaf 2020 ben ik werkzaam bij Corstanje Assurantiën als administratief medewerker. Ik zorg voor de verwerking van wijzigingen op zowel particuliere- als zakelijke verzekeringen. Zelf vind ik het belangrijk dat een klant persoonlijk wordt benaderd en de polis krijgt die bij de klant past."

Ik hou van een uitdaging!

"Ik probeer altijd het beste uit mezelf te halen en mijn deskundigheid te blijven ontwikkelen, zodat ik de klant de beste service kan blijven verlenen. Klantvriendelijkheid en servicegericht werken zijn voor mij het belangrijkste. Zo wil ik zelf ook graag benaderd worden, dus wil dit ook uitstralen naar de klant."

Functie
Administratief medewerker
Het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en aan de balie

"Vanaf 1980 werk ik al in de verzekeringen. Sinds 2001 ben ik in dienst bij Corstanje Assurantiën. Ik ben het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en aan de balie. Daarnaast werk ik als ondersteuning voor diverse afdelingen, verwerk ik mutaties en ben ik sinds 2007 bankmedewerker bij de RegioBank."

Altijd servicegericht advies geven

"Wat ik vooral aan de balie wil uitstralen is klantvriendelijkheid. Ik ben flexibel en wil zowel aan de telefoon als 'face to face' servicegericht zijn en passend advies geven."

Functie
Adviseur RegioBank / Relatiebeheerder Leven
Ik ben al twintig jaar werkzaam in de verzekeringsbranche

"Ik ben al twintig jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. In 2006 ben ik begonnen bij Corstanje Assurantiën. Voorheen als administratief medewerkster op onze Hypotheekafdeling en sinds 2017 werkzaam als RegioBank Filiaalmanager in Middelburg. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de verwerking van levensverzekeringen."

Zorgen dat je doet wat je belooft

"Het belangrijkste is klantvriendelijk en behulpzaam zijn naar onze klanten toe. Zodra je de klant een advies geeft moet je zorgen dat je doet wat je belooft."

Kvk nummer 22043719| WFT nummer 12011425| Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden Website by DenK Internet Solutions
Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als Facebook, YouTube of AddThis kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan onze website gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video's van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top